Web Analytics Made Easy - Statcounter

همان‌گونه که شهرهای بزرگ و کلان‌شهرهای کشور با تمهیدات خاص، درب مساجد را به روی مردم گشودند، مسؤولان هرمزگان نیز بایستی با اندکی تدبیر، مساجد بندرعباس و میناب را نیز برای این شب عزیز محیا می‌کردند.

به گزارش خبرگزاری فارس از بندرعباس، سرانجام پس سه ماه، درب مساجد هرمزگان به جز شهرهای بندرعباس و میناب به روی مردم مؤمن و خداجوی این استان شهیدپرور باز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به‌دلیل شیوع ویروس کرونا، شرایط ورود به مساجد نسبت به سال‌های قبل کاملأ متفاوت بود و پروتکل‌های بهداشتی هم از سوی مردم و هم خادمان مساجد رعایت می‌شد.

حال اینکه چرا درب مساجد بر روی مردم بندرعباس و میناب بسته باقی ماند بایستی این سؤوال را از مسؤولان استان پرسید. این در حالی است که درب مساجد شهرهای بزرگی هم‌چون تهران، مشهد، شیراز و ... در این شب‌های عزیز به روی مردم باز شد و عاشقان عصمت و طهارت از لحظات ملکوتی این شب عزیز فیض بردند.

همان‌گونه که شهرهای بزرگ و کلان‌شهرهای کشور با تمهیدات خاص، درب مساجد را به روی مردم گشودند، مسؤولان هرمزگان نیز بایستی با اندکی تدبیر، مساجد بندرعباس و میناب را نیز برای این شب عزیز محیا می‌کردند.

امید است برای شب‌های 21 و 23 ماه مبارک رمضان تمهیدات لازم اندیشیده شود تا مردم شهرهای بندرعباس و میناب نیز شب قدر خود را در مساجد سپری نمایند.

*احیایی متفاوت در شب نوزدهم رمضان «قشم»

احیای شب نوزدهم ماه مبارک رمضان جزیره قشم در شرایط کرونایی این روزها متفاوت‌تر از هر سال و با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی برگزار شد.

*مراسم «شب قدر» در کیش

مراسم پرفیض شب قدر «نوزدهم ماه مبارک رمضان» در مصلی جزیره کیش با حضور پرشور مردم برگزار شد.

*شب‌زنده‌داری «لیله القدر» در بشاگرد

مراسم پرفیض شب قدر «نوزدهم ماه مبارک رمضان» در مساجد شهر سردشت مرکز شهرستان بشاگرد با حضور پرشور مردم ولایتمدار این منطقه برگزار شد.

انتهای پیام/3264

منبع: فارس

کلیدواژه: بندرعباس هرمزگان ماه مبارک رمضان مساجد شب قدر بندرعباس و میناب ماه مبارک رمضان روی مردم درب مساجد شب قدر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۹۳۳۳۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسجد کانون تمدن اسلامی است

به گزارش حوزه اندیشه خبرگزاری تقریب، مدیر حوزه های علمیه کشور، با اشاره به اهمیت کارکرد معرفتی و علمی مساجد گفت: تمام حوزه های علمیه ما، در کنار مساجد یا در درون مساجد بوده اند و بسیاری از مساجد ما کانون تعلیم و تربیت بوده اند و از همین رو، اخیرا از مسئولان مرکز مدیریت خواسته ام که در قم، برخی مساجد انتخاب شوند و برخی دروس حوزه در مساجد ارائه شود.

وی ادامه داد : کارکرد بعدی مساجد فرهنگی است و مساجد باید در کنترل آسیب های اجتماعی نقش ایفا کنند و کارکرد سیاسی و کارکرد اقتصادی مساجد باید مدنظر قرار داشته باشد و البته مسجدی که محروم از کارکرد اجتماعی باشد، به اهداف خود نخواهد رسید.

آیت الله اعرافی گفت : مسجد کانون تمدن اسلامی است و حوزه های علمیه همواره پیوندی ناگسستنی با مساجد داشته اند و اگر بخواهیم فقه مسجد را برش بزنیم، با مجموعه وسیعی مواجه خواهیم شد.حضور در مسجد، حتی اگر به قید نماز و ذکر نباشد، موضوعیت دارد.

مدیر حوزه های علمیه کشور ادامه داد: در جریان انقلاب اسلامی، مساجد پیشران بودند و امیدواریم مجدد به همان سمت حرکت کنیم و این کانون تمدنی را در جای صحیح خود قرار دهیم.در این مسیر، به اصولی نیاز داریم ، که هم گرایی و هم افزایی درون نهادهای مرتبط با مسجد و عزم جهادی و انقلابی لازمه این امر است و الان با شاخص های مطلوب کلان مسجد فاصله داریم.

مدیر حوزه های علمیه کشور، در بخش دیگری از بیانات خود، میانگین هر هزار نفر جمعیت، یک مسجد با سه وعده نماز و روحانی تمام وقت و توانمند را برای کشور لازم و مطلوب توصیف کرد و پشتیبانی نهادی با حفظ بنیه مردمی مساجد را لازمه موفقیت در این عرصه دانست.

اعرافی تصریح کرد: مدرسه علمیه یا باید در کنار مسجد باشد، یا در زمان ساخت، مسجد قابل استفاده برای عموم در آن پیش بینی شود و برخی دروس حوزوی باید در مساجد ارائه شود و از سوی دیگر، استادان، محققان و شخصیت های حوزوی باید در مساجد امامت داشته باشند.در رشته ها و دوره ها و نظام تربیتی حوزه ، مصادیقی معطوف به تربیت امام جماعت و جمعه باید پیش بینی شود و اقداماتی در این زمینه آغاز شده است.

مدیر حوزه های علمیه کشور در پایان خواستار تقویت و حمایت از مباحث مطالعاتی و تحقیقاتی مرتبط با مسجد شد و تاکید کرد که درس های خارج حوزه ای و تولید محتوا، معطوف به موضوع مسجد باید در دستور کار قرار گیرد.


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مدیر حوزه‌های علمیه کشور: مسجد کانون تمدن اسلامی است
  • بازگشت نخستین گروه از زائران هرمزگانی سرزمین وحی
  • بازگشت زائران عمره ‌هرمزگانی به بندرعباس
  • مسجد کانون تمدن اسلامی است
  • شناسایی ۳۰ هزار خانه خالی در شهرهای جدید
  • شهرهای جدید دیگر بهشت محتکران نخواهد بود
  • آبان ماه ایستگاه پایانی جهت تکمیل بیمارستان‌های بندرعباس و میناب
  • ارتقای تخت‌های بیمارستانی هرمزگان در دستور کار دولت
  • استان سمنان در فهرست شهرهای پر تنش آبی کشور
  • قطار ترانزیتی روسیه به مقصد هندوستان وارد کشور شد